Nico Koolen

Bekroonde kwaliteit
Crisis of niet, de consument rijdt het goedkoopst, het veiligst en het langst met zijn auto, indien deze vakkundig onderhouden wordt. Soms zijn het makkelijke klussen en hebben wij daar alle tijd voor. Het kan ook voorkomen dat de reparatie specifieke kennis vereist of dat wij te weinig tijd hebben.

Nico Koolen in Hapert biedt u alle facetten van onderhoud, APK-keuring, kleine en grote beurten en speciale storingsexpertise tegen scherpe prijzen. Nico Koolen heeft ruim 25 jaar ervaring in de autotechniek via beginnend monteur naar meermaals bekroonde autotechnicus.

Het begon bij een dealerwedstrijd van Nissan enkele jaren terug, waar Nico 2e van de 175 deelnemers van Nederland werd. In de Europese competitie eindigde hij in top 10 van de beste Nissan monteurs. Bij Hyundai werd hij 1e monteur van Nederland, wereldwijd werd hij 3e. Hij had de smaak te pakken en werd Nederlands kampioen van Mitsubishi én Kia.
Bij de wereldfinale van Kia in Korea wist hij de bronzen medaille te veroveren.

Bij deze wedstrijden en beoordelingen wordt de monteur getoetst d.m.v. een praktijktest die bestaat uit het oplossen van zeven voertuiggerelateerde gebruikersklachten. Niet alleen de algehele technische kennis en vaardigheden komen daarbij aan bod ook de beheersing van de Engelse taal, de presentatie van de diagnosewerkzaamheden en de uiteindelijke reparaties zijn bepalend voor de uitslag.

Door deze uitgebreide expertise is Nico door het opleidingsinstituut “Innovam” gevraagd examinator te worden. Nico behoort wereldwijd tot de 5, door Kia erkende, Mastermonteurs.

Nico brengt zijn vakkennis, opgedaan in diverse garagebedrijven en met kennis van alle automerken, op alle fronten in stelling van eenvoudig onderhoud en APK-keuringen tot aan de complexe, moeilijk klaarbare klussen. Nico kan voor u snel en dus tegen beheersbare kosten uw werkzaamheden uitvoeren.